1000 жор
Зууш , Монгол , Амархан ажиллагаатай

Нийтэлсэн:

1000жор 1000жор

2 years ago


Та туршиж үзсэн бол ГОЁ үнэлгээ өгнө үү
1

Тухайн жорыг өөрийн профайлд хадгалах

Шарсан элэг

Шарсан элэг

Элэгийг шүүрхий болгож идэх нь цус төлжүүлэх илүү сайн талтай байдаг. Хонины сүүлэнд ихэнх өөх тосонд агуулагддаг судас хатууруулдаг холестерин хэмээх бодис байдаггүй учраас хонины сүүл хүний биеийн өөх тосны хэрэгцээг хангахад чухал үүрэг гүйцэтгэдэг.

20 min

  1. 1

    Орцуудыг бэлтгэнэ.

  2. 2

    1Элэгний хальсыг хуулж, дотор судаснуудыг тасалж цэвэрлэн бэлдэнэ. Элэг, сүүлийг нимгэн хавтгай, сонгиныг тал цагираг хэлбэртэй хэрчинэ.

  3. 3

    2Халаасан хайруулын тавагт хэрчсэн сүүл, сонгиноо хийж 1-2 минут шарна. Хэрчсэн элэгээ хийж зөөлөн гал дээр хуурна.

  4. 4

    Бэлэн болсон элэгний дээр давс, ногоон сонгино цацаж олгоно. Эх сурвалж: "Монгол хоолны 99 жор" - номноос.