1000 жор
Зутан, шөл, нухаш , Орос , Амархан ажиллагаатай

Нийтэлсэн:

1000жор 1000жор

8 months ago


Та туршиж үзсэн бол ГОЁ үнэлгээ өгнө үү
0

Тухайн жорыг өөрийн профайлд хадгалах

30 минутанд Амтат шөл

30 минутанд Амтат шөл

Гарын доор орц ашиглан цаг заваа хэмнэн богино хугацаанд амттай бөгөөд хийхэд амархан шөл хийж сураарай. Яарч сандарсан үед чинь хэрэгтэй шүү.

30 min

  1. 1

    Сонгино болон улаан чинжүү, улаан лоолийг жижиглэн хэрчинэ.

  2. 2

    Саванд үхрийн татсан махыг хийж өөрөөр нь өнгөр тогттол хуурна. Дараа нь ургамлын тосыг хийж бор болтол нь хуурна.

  3. 3

    Үүний дараа хэрчсэн ногоонуудыг махан дээр хийж зөөлөртөл нь хуурна. Давс, хар перц, улаан перц, халуун чинжүү болон өөрийн дуртай бусад амтлагчаар амтлаарай.

  4. 4

    Ногоо зөөлрөөд эхлэмэгц шөлийг хийнэ. Мөн улаан лоолийн сүмс хийж хутгана. Ингээд буцалтал нь таглана.

  5. 5

    Энэ хооронд гоймонг 10-15 минут буцалсан давстай усанд чанаж зөөлрүүлээд халуун уснаас гаргаж сайтар хөргөнө. Бага зэргийн масло эсвэл ургамлын тос хийж сайтар хутгаж хөргөөрэй.

  6. 6

    Ингээд шөлний сайхан үнэр ханхалж, мах бүрэн зөөлөрч болмогц гоймонг хийж хутгаад яншуй болон ногоон сонгиноор амтлаад амтархан хооллоорой.